Enter your keyword

Despre noi

ECOCLEAN SOLUTIONS este povestea unei curățătorii ecologice profesionale, de ultimă generație, care se conturează din dorința de a veni in întîmpinarea nevoii locuitorilor de a beneficia de servicii de spălătorie, curățătorie si călcătorie profesionale, în municipiul Giurgiu.

Folosind tehnologia de ultimă generație de la Electrolux Professional agreat de Woolmark, sistem profesional de ingrijire și prețuire a calității hainelor, dar și pentru mediul înconjurător sau pentru sănătatea clienților, curățătoria folosește cei mai buni detergenți biodegradabili cu PH neutru (7) și balsamuri ecologice ce conferă finețe fibrelor, păstrând prospețimea și culoarea acestora.

Materiale delicate precum cașmir, mătase sau lână, nu vor fi afectate de procesul de curățare, fibrele și textura lor pastrându-și caracteristicile, aspectul și intensitatea culorii.

ECOLCEAN SOLUTIONS pune accentul, pe calitatea deosebită a serviciilor prestate, preţul accesibil, amabilitatea personalului, eficiența la îndeplinirea comenzii, dar și la elemente de noutate precum tehnologia de ultimă generație în curățare ecologică alături de cei mai buni detergenti și substanțe de curățare a petelor.

Senzația de proaspăt spălat, delicatetea la atingere si culorile stralucitoare ale hainelor impecabil finisate sunt garanția calității noastre.